Corectură text

Transmite un mesaj clar, corect și economisește timp şi bani prin evitarea unor costuri suplimentare.

Asigură-te că textul ce urmează a fi publicat sau tipărit respectă toate normele şi convenţiile ce ţin de limbă, apelând la profesioniştii noștri. Ei au o experienţă vastă în domeniul corecturii lingvistice și corectează, acolo unde este nevoie, orice greşeală ce ţine de ortografie, punctuaţie, gramatică, de lexic sau de semantică.

Eviți astfel transmiterea unui mesaj distorsionat sau incorect care ar putea să afecteze imaginea companiei. În plus, mai ales în cazul materialelor tipărite, economisești mult, prin simplul fapt că nu trebuie să refaci materialele printate.

Transcrie un manuscris rapid şi uşor, fără bătăi de cap. Ori un fișier video sau audio.

Experţii noştri în lingvistică te ajută să transcrii corect un text într-o limbă străină sau chiar în limba română. În funcție de cerinţe, textul poate fi transcris, apoi tradus şi adaptat într-o altă limbă. Procesul de adaptare la limba țintă este foarte important pentru ca mesajul inițial să fie transmis corect, clar și să păstreze nuanțele de jargon, argou, glumele sau aluziile personajelor din materialul audio sau video.

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne acum!