Noi suntem Weword.

Prompt. Reliable.

servicii traduceri si interpretariat bucuresti

VIZIUNE

O companie înfiinţată din pasiunea pentru lingvistică şi din dorinţa de a ajuta piaţa românească să se ridice la standarde internaţionale.

MISIUNE ȘI VALORI

Suntem o echipă tânără şi cu multă dorinţă de lucru. Suntem traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei şi putem colabora cu toţi traducătorii autorizaţi din România cât și din străinătate.

Avem de partea noastră studiile şi experienţa bunelor practici din marile corporaţii internaţionale de profil, de mai bine de 12 ani. Lucrăm la standarde globale şi suntem la curent cu ultimele trenduri din industrie. Ascultăm şi învăţăm de la experţi, ceea ce ne ajută să fim eficienţi şi să păstrăm costurile corecte.

Oferim soluţii personalizate fiecărui client, suntem transparenţi, deschişi şi pasionaţi.

EXPERIENȚĂ

Specialiștii noștri au o experienţă cuprinsă între 5 şi 20 de ani. Un secol de experienţă, aşa cum ne place nouă să spunem.

EXPERIENȚĂ

PROMPTITUDINE

Timpul este prețios. De aceea, nu îl irosim. Nici pe al nostru, nici pe cel al partenerilor noștri.

PROMPTITUDINE

ÎNCREDERE

Uneori, drumul poate fi lung şi greu. Însă un partener de încredere îl va face mult mai ușor.

ÎNCREDERE

TESTIMONIALE

Mulțumim echipei Weword pentru ajutorul acordat chiar dacă era vineri seara, pentru promptitudine când aveam nevoie rapid să lansăm în producție servicii noi, pentru că au dovedit că sunt aliați de încredere și împreună să devenim mai buni și să dărâmăm mai ușor barierele lingvistice.

Alina I., Sentimente

Promptitudinea cu care au fost rezolvate solicitările noastre, seriozitatea, oferirea celor mai bune oferte din punct de vedere calitate – preț, precum și disponibilitatea permanentă recomandă Weword ca fiind un partener foarte bun pe segmentul traducerilor, care-și dă interesul pentru mulțumirea clienților.

Sorina S., Toyota Material Handling Romania

Colaborarea cu specialiștii din cadrul firmei Weword a fost una promptă, bazată pe încredere reciprocă și profesionalism, aceștia reușind să realizeze serviciile de revizuire și traducere la un nivel academic, într-un timp extrem de scurt, cu o calitate foarte bună și la un preț corect.

Colectivul Clinicii de Recuperare Neuro-Musculară a Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar - Arseni”Colectivul Centrului Medical Clinic de Recuperare NeuroPsihoMotorie Copii - „Dr. Nicolae Robănescu”

Weword sunt profesioniști și niște oameni deosebiți, cu care se poate discuta orice situație. Este foarte important să colaborăm cu oameni, înainte de toate. Acestea sunt doar câteva cuvinte în care pot sa îi descriu și să îi recomand pe cei de la Weword.

Florentina P., Onduline lightweight roofing systems

Echipa Weword a livrat proiectele la timp, la o calitate bună şi s-a dovedit a fi un partener de business de încredere. Dorim să menţinem colaborarea cu acest partener serios, pe durata timpului când avem documente de tradus.

Uğur Ü, MAPA İnşaat Ticaret A.Ş. - Sucursala București

DE CE WEWORD?

0
Proiecte livrate cu succes
0
Traducători specializaţi
0%
Satisfacţie clienţi

…şi continuăm numărătoarea