Servicii

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne acum!

TESTIMONIALE

Mulțumim echipei Weword pentru ajutorul acordat chiar dacă era vineri seara, pentru promptitudine când aveam nevoie rapid să lansăm în producție servicii noi, pentru că au dovedit că sunt aliați de încredere și împreună să devenim mai buni și să dărâmăm mai ușor barierele lingvistice.

Alina I., Sentimente

Promptitudinea cu care au fost rezolvate solicitările noastre, seriozitatea, oferirea celor mai bune oferte din punct de vedere preț – calitate, precum și disponibilitatea permanentă recomandă Weword ca fiind un partener foarte bun pe segmentul traducerilor, care-și dă interesul pentru mulțumirea clienților.

Sorina S., Toyota Material Handling Romania

Colaborarea cu specialiștii din cadrul firmei Weword a fost una promptă, bazată pe încredere reciprocă și profesionalism, aceștia reușind să realizeze serviciile de revizuire și traducere la un nivel academic, într-un timp extrem de scurt, cu o calitate foarte bună și la un preț corect.

Colectivul Clinicii de Recuperare Neuro-Musculară a Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar - Arseni”
Colectivul Centrului Medical Clinic de Recuperare NeuroPsihoMotorie Copii - „Dr. Nicolae Robănescu”

Weword sunt profesioniști și niște oameni deosebiți, cu care se poate discuta orice situație. Este foarte important să colaborăm cu oameni, înainte de toate. Acestea sunt doar câteva cuvinte în care pot sa îi descriu și să îi recomand pe cei de la Weword.

Florentina P., Onduline lightweight roofing systems

Echipa Weword a livrat proiectele la timp, la o calitate bună şi s-a dovedit a fi un partener de business de încredere. Dorim să menţinem colaborarea cu acest partener serios, pe durata timpului când avem documente de tradus .

Uğur Ü, MAPA İnşaat Ticaret A.Ş. - Sucursala București